Citadele

Ep. 1 – Bruiaj // 3 minute în capul lui Zaharia

”Ochiometric azi e mai puțină lume pe drum. Mă țin de o bară și nu trebuie să îmi cer scuze când mă calcă cineva de atât de multe ori. Să fie pentru că a venit primăvara și lumea o ia mai mult pe jos? Dar nu o să reușesc nici azi să fac ceva productiv cu cele 43 de minute petrecute pe drum.

Mă uit în jur mai bine, e bine să fii conștient de lumea în care trăiești. Nu văd ce e afară pentru că sunt reclame colantate pe exteriorul autobuzului, dar știu unde să cobor fără să mă uit. E un automatism Profitați de oferta magazinului nostru de pe strada Echilibrului unde sărbătorim alături de voi Luna Multitaskingului! Agende, pixuri, timere și ecrane de calculator la jumătate din prețul la care le găseați luna trecută pe site!

Reclamă.

Femeia aia citește ziarul Independența…ce tâmpenie de ziar. Au crezut că formatul ăsta o să moară, dar cred că oamenii simt nevoia să se întoarcă la origini cumva, iar asta îl ține în viață. Pagina 3, articol despre ultimul start-up care revoluționează industria purificatoarelor de aer. Casa ta e universul tău! Când afară e un iad, înăuntru e un paradis al simțurilor!! Sunt oare singurul care nu are așa ceva? Ar trebui poate să Acum nu mai e nevoie să gătești și nici să desfaci pungile de mâncare al curierilor. EasyBite îți oferă soluția pentru o masă rapidă, fără efort și fără contact cu un curier! Bucură-te de timpul liber în care poți munci pentru a face bani să cumperi mai multe lucruri! Interesant.

Ce bine că am ajuns. Poate ar trebui să îmi iau ceva de ronțăit și Te-ai gândit vreodată că cum ar fi să ai tot ce nu ai avut niciodată? Mnu, nu m-am gândit că așa se pune problema. Ia-ți creditul UtilOrice și bucură-te de obiectele pe care nu le-ai putea avea niciodată! Vino la sediul nostru, povestește-i unuia dintre consultanții noștri ce îți dorești și ai dobândă mai mică pentru orice obiect a cărui utilitate este invers proporțională cu nevoile tale!

Ce să îmi iau de mâncare. Am mâncat și ieri Paste2Minute. Parcă aș încerca ceva nou. Bună ziua aș dori Avem o ofertă extraordinară! La 3 sandvișuri cumpărate aveți un suc fără pai, dar cu capac de plastic gratuit.”

  • Dar nu mănânc 3 sandvișuri.
  • Asta e partea frumoasă. Sandvișurile din oferta noastră trebuie să fie împărțite cu prietenii. Nouă, la BusyFoods, ne pasă de consumatorii noștri și de prietenii lor.
  • Nu am prieteni cu care vreau să împart. Un sandviș cu brânză, vă rog.
  • Nu aveți prieteni?
  • Nu chiar.
  • Oh, dar…asta înseamnă că nu puteți beneficia de ofertă…
  • O zi bună!

”La ce mă gândeam?”

Acest text este o ficțiune și trebuie tratat ca atare. Adică trebuie luat în serios.

Recomandări din aceeași categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *